Si ta dalloni shefin e mirë

Është privilegj të kesh shef të mirë Shefi i mirë do të marrë përgjegjësinë për gjithë atë që ndodhë në sektorin e tij dhe nuk do të fajësojë punëtorët nëse diçka shkon keq, transmeton Telegrafi. Nuk do të kërkojë nga punëtorët që të spiunojnë kolegët, sepse ajo nuk është profesionale, as etike. Liderin e vërtetë […]

Lexo më shumë...