Zaev “shkruan” shqip: Ju thërras të gjithëve, ti themi “PO” ardhmërisë

Zaev “shkruan” shqip: Ju thërras të gjithëve, ti themi “PO” ardhmërisë

29/06/2018 Off
Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

Zaev “shkruan” shqip Kryeministri Zoran Zaev në rrjetet sociale ftesën për bashkim rreth flamurit dhe shtetit të Maqedonisë për rrugës drejt NATO përveç në gjuhën maqedonase e shkroi edhe në gjuhën shqipe.
Kryeministri i fton të gjithë qytetarët të bashkohen në rrugën drejt NATO-së dhe të përgjigjen me “PO” për anëtarësim.

Zaev “shkruan” shqip: Ju thërras të gjithëve, ti themi “PO” ardhmërisë