Zaev me llupë do t’i ndjek drejtorët që nuk shkojnë në punë

Zaev me llupë do t’i ndjek drejtorët që nuk shkojnë në punë

09/05/2019 Off
Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

Drejtorët që nuk shkojnë në punë, do të ndjekën nga kryeministri Zaev.

Siç mësohet shumë drejtor të institucioneve nuk mund t’i gjesh asnjëherë ne vendin e punës, por ata mund t’i gjesh ose në restorante ose diku në pushime, por asnjehrë në vendin e punës.

Zaevi gjithashtu paralajmëroi se do të ketë ndryshime edhe në kabinetin qeveritar, ku disa ministta do të largohen e disa do të ndërojnë dikasteret.

HTTPOL In Article
Këto ndryshime dhe këto rregulla Zaev do ti bëjë shkaku i rezultatit të dobët në zgjedhjet presidenciale.