Visar Ademi: E keqja fitoji mbi mirësinë në këtë shtet

Visar Ademi: E keqja fitoji mbi mirësinë në këtë shtet

10/02/2019 Off

Së fundmi ndaj kritikave të nacionalistëve maqedonas kundrejt Ministrit të Kulturës, Asaf Ademi ka reaguar analisti i njohur Visar Ademi.

“Për mua Asafi është si ajo drita në fund të tunelit shumë të errët e kësaj përbërje qeveritare dhe nëse dorëhiqet si pasojë e presioneve të publikut atëherë ky popull nuk meriton asgjë më tepër se termin te ambasada e Gjermanisë.

Dhe përsëri për të satën herë do konstatoj që e keqja fitoji mbi mirësinë në këtë shtet injorantësh dhe parazitësh!!” – shkuan Visar Ademi.