Vidhen bitcoins në vlerë 1,2 miliard dollarë

Vidhen bitcoins në vlerë 1,2 miliard dollarë

29/05/2018 Off
Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

Rreth 1,2 miliard dollarë në vlerë të valutave digjitale janë vjedhur nga kriminelët që nga fillimi i kaluar e deri më sot, sipas të dhënave të grupit punues në luftën kundër të dhënave në internet, APWG.

Vlerësimet janë pjesë e kërkimeve të kësaj organizate jo fitimprurëse mbi valutat digjitale, dhe përfshijnë vjedhjet e lajmëruar dhe të pa lajmëruara.