Tetovë: Lirohen trotoaret nga shitësit ambulant tek tregu (VIDEO)

Tetovë: Lirohen trotoaret nga shitësit ambulant tek tregu (VIDEO)

11/02/2019 Off
Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

Në kuadër të aksionit “Qyteti yt, hapësira yte”, Komuna e Tetovës vazhdon pastrimin dhe lirimin e trotoareve në hapësirat e tregut të gjelbërt.

Lirimi i hapësirave publike do të vazhdojë dhe të njëjtat do ju kthehen qytetarëve.

Do të merren në konsideratë të gjithë shitësit të cilëve do ju garantohet hapësirë brenda tregut të gjelbërt.

Tregut të gjelbërt i nevojitet një transformim dhe ky transformim duhet të filloj me lirimin e hapësirave publike, të cilat janë pasqyrë e përbashkët e jona.