Tërmete në rajonin e Prespës dhe të Ohrit

Tërmete në rajonin e Prespës dhe të Ohrit

27/05/2018 Off
Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

Fakulteti Matematiko-Natyror në Shkup ka regjistruar mbrëmë një seri të tërmeteve në rajonin e Prespës dhe të Ohrit. Dy nga këto tërmete janë regjistruar 50 dhe 59 minuta pas mesnate me fuqi prej 3 shkallëve të Rihterit. Dridhjet nga tërmetet janë ndjerë edhe në Ohër, Strugë dhe Kërçovë. Epiqendra e tërmeteve ka qenë 85 kilometra në jugperëndim të Shkupit.