Teknologjia e vitit 2019: Kjo është kosa më e re e barit (Video)

Teknologjia e vitit 2019: Kjo është kosa më e re e barit (Video)

10/02/2019 Off
Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

Kjo kosë e re e barit është teknologjia më e fundit në këtë fushë.

Me këtë pajisje të re, njerëzit janë në gjendje që të kositin shpatet dhe malet.

Pajisja e prodhuar nga Breilmaier, po ndryshon krejtësisht mënyrën se si fermerët heqin barin, transmeton Gazeta Express.

Se si funksionon ajo, shikoni videon: