SKANDAL në Maqedoninë e Veriut: E punësuara në Gjyakatë merr ryshfet për ndryshimin e vendimit gjyqësor (VIDEO)

SKANDAL në Maqedoninë e Veriut: E punësuara në Gjyakatë merr ryshfet për ndryshimin e vendimit gjyqësor (VIDEO)

10/06/2019 Off
Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

Portali “Dosie.mk” ka publikuar një video skandaloze dhe shkruan se në shihet një e punësuara në Gjyjatën Themelor Shkup duke marrë 6500 euro ryshfet për të ndryshuar vendimin gjyqësor për një të akuzuar për plаçkitjе.