Shefi ia falë punëtorit veturën e tij, pasi eci 30km për në punë

Shefi ia falë punëtorit veturën e tij, pasi eci 30km për në punë

18/07/2018 Off
Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

Një kompani amerikane ia dha një punëtori një veturë të re, pasi eci 30km gjithë natën për të shkuar me kohë në ditën e parë të punës.

Pasi vetura e tij u prish, Walter Carr e bëri rrugën e tij të gjatë në këmbë, për të arritur në punën e tij të re.

Një polic, që e takoi atë gjatë rrugës, u mahnit nga vullneti i tij dhe e mori për të ngrënë mëngjes.