Receta për një Sultjash (Tomël Oriz) plot shije

Receta për një Sultjash (Tomël Oriz) plot shije

02/06/2018 Off
Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

Sultjashi, apo siç ndryshe quhet “Tomël Orizi” është një nga ëmbëlsirat e preferuara.

Si për raste familjare, qoftë për festa, e për ta shijuar me një kafe gjatë një dite të rëndomtë, sultjashi është një prej ëmbëlsirave që shijon më së miri.

Produktet
250ml ujë
2 filgjana oriz
3 filgjana qumësht
10 lugë sheqer
2 qeska sheqer vanilje
kanellë dhe qokoladë për dekor

Më poshtë shikoni videon se si përgatitet kjo ëmbëlsirë: