Rama mbyll llogaridhënien publike: Morëm prej qytetarëve të gjitha mësimet…

Kosova dhe Shqipëria

Me takimin e zhvilluar sot në Korçë, kryeministri Edi Rama ka mbyllur etapën e llogaridhënies publike, që zgjati dy muaj në cdo cep të Shqipërisë. Në fund të këtij procesi, Rama ka dy fjalë për qytetarët.

Postimi i plotë i Edi Ramës:

“LLOGARIDHËNIA PUBLIKE mbyllet pas dy muajsh intensive, ku anetaret e kabinetit qeveritar se bashku me deputetet kryen qindra takime e mijera kontakte te drejtperdrejta me njerezit e zakonshem, ne cdo bashki e njesi administrative (ish-komune) te Shqiperise🤝

Jo per fushate elektorale as per te kerkuar vota, po per te folur e degjuar, per te informuar qytetaret e komunitetet mbi cka kemi bere e duam te bejme me tej dhe per te marre prej tyre te gjitha mesimet e mundshme ne funksion te korrigjimeve e permiresimeve te domosdoshme te punes sone🤗

Mirenjohje e respekt te gjithe atyre qe na dhane mundesine e madhe te komunikimit te drejteperdrejte…”