Profesoresha shqiptare e quan publikisht “sortë e pistë” radikalin maqedonas

Profesoresha shqiptare e quan publikisht “sortë e pistë” radikalin maqedonas

21/08/2018 Off

Postimi është lexuar 116 herë!

(Reagim ndaj profesorit radikal maqedonas, Janko Baçev i cili përdori termin ofendues “shiptari”)

Gjyla Çeliku
Paramendoni çfarë studentësh dhe kuadrosh ka Maqedonia nga ky soj “profesorësh”? Të të villet nga deklarata prej rrugaçi adoleshent, të të vijë turp ti thuash vetes profesor nga kjo sortë e pisët.
Çfarë të të them unë ty që të të ofendoj mē shumë:
“Profesor” ti shko mëso origjinën nga e ke pastaj jep deklarata për “shiptarskite parti” të cilat janë në trojet e veta shqiptare dhe Bejli është Ambasadori që përfaqëson një shtet që të ka shpëtuar ty dhe qytetarët e Maqedonisë nga lufta, duke ndihmuar dhe promovuar demokracinë. Duhet të fillosh prej klasës së parë të mësosh, të mungon edukata elementare!
Turp!