Pesë ushqimet që përmirësojnë shikimin tuaj

Pesë ushqimet që përmirësojnë shikimin tuaj

18/08/2018 Off
Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

E keni dëgjuar shpesh që karrota dhe frutat e perimet e tjera që kanë ngjyrë portokalli ndihmojnë në shëndetin e syve tuaj.

Por ka edhe shumë të tjera ushqime që ndihmojnë në përmisimin e shikimit tuaj.

Që të keni përfitime për shëndetin e syve ju rekomandojmë të konsumoni karrota, zarzavatet me gjethe, vezët, frutat citrike dhe manaferrat, peshqit yndyrorë dhe bajamet.