Me 101 vota “PËR” votohet projektligji për transformim të FSK-së në ushtri

Me 101 vota “PËR” votohet projektligji për transformim të FSK-së në ushtri

18/10/2018 Off
Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

Deputetët e pozitës dhe opozitës janë bërë bashkë për transformimin e FSK-së në ushtri.

Para pak çastesh projektligjit të parë që transformon FSK-në në ushtri ka marrë 101 vota nga deputetët e Kuvendit, nga 102 sa ishin prezentë.

Ndërkaq, deputetët e Listës Serbe në kohën e votimit kanë lëshuar seancën në mënyrë demonstrative.

Ndryshe, ky votim i hap rrugë transformimit të FSK-së në ushtri.