Mban 5 200 persona, del në det “mbretëresha” gjermane (VIDEO)

Mban 5 200 persona, del në det “mbretëresha” gjermane (VIDEO)

26/08/2018 Off

Një anije kroçerë “përbindësh” ka dalë për herë të parë për lundrim të martën, në Papenburg të Gjermanisë, për tu testuar.
“Mbretëresha” e deteve, që quhet “AIDANova LNG” dhe që mban plot 5200 persona, do të nisë udhëtimet në vjeshtë. Anija ka një gjatësi prej 337 metrash dhe gjerësi 42 metra. Anija ka 2 600 dhoma, ku përfshihen 31 suita, 312 kabina të brendshme, 198 kabina me ballkon oqeanik dhe 1 655 kabina me ballkon.

Pasagjerët do të kenë qasje në palestër, spa dhe sauna.