Macron vizitë në Danimarkë, kryeministri danez i jep biçikleten…. (VIDEO)

Macron vizitë në Danimarkë, kryeministri danez i jep biçikleten…. (VIDEO)

30/08/2018 Off

Postimi është lexuar 87 herë!

Kur bëhet fjalë kryeministra dhe politikanë, në mendje në shkojnë makinat e tyre luksoze. Por kjo nuk ndodh në të gjitha vendet e botës.

Presidenti i Francës Emmanuel Macron zhvilloi një vizitë në Danimarkë dhe bashkë me kryeministrin danez Lars Løkke Rasmussen, udhëtimi nëpër Kopenhagë është bërë me biçikleta.

Më poshtë shikoni videon:

Danish PM show President of France around Copenhagen by bike

No toned car windows today, when Danish Prime Minister Lars Løkke Rasmussen showed the President of France Emmanuel Macron around Copenhagen because of course they took the city in by bike.

Slået op af Cycling Embassy of Denmark i Onsdag den 29. august 2018