Kontakto shqip.dk

Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

 

Portali SHQIP.DK është medium i pavarur nga Kopenhaga e Danimarkës që publikon lajme, shkrime, njoftime dhe informata të zgjedhura për shqiptarët në Danimarkë, Skandinavi dhe nga atdheu.

Portali SHQIP.DK ka filluar punën si webfaqe që nga viti 1993, në fillim si chat-room (dhomë për biseda), e më pastaj që nga viti 1997 si portal me lajme të zgjedhura për shqiptarët anembanë botës. Lajmet që publikohen këtu janë lajme të zgjedhura nga agjencione të ndryshme gazetarësh nga Danimarka dhe atdheu.

Gjithë ju që jeni të interesuar të publikoni shkrimet, njoftimet, informatat, letrat dhe përkthimet tuaja në SHQIP.DK jeni të mirëseardhur, sepse në SHQIP.DK fjala e shprehjes së lirë ka peshën e vet dhe redaksia e SHQIP.DK është e pavarur.

Me nderime
Redaksia SHQIP.DK