Këngëtari tetovar Bajramali Idrizi me këngë të re (VIDEO)

Këngëtari tetovar Bajramali Idrizi me këngë të re (VIDEO)

21/06/2018 Off
Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

Kengetari tetovar Bajramali Idrizi vjen me nje kenge te re te titulluar ”As une as ti”, kompozimi dhe teksti i kenges eshte bere nga Vullnet Ibrahimi, gjithashtu orkestra dhe klipi eshte bere nga po i njejti.

Klipi eshte incizuar ne Oher.