Ekzekutuesja e familjes në Dibër, është vajza e madhe

Ekzekutuesja e familjes në Dibër, është vajza e madhe

02/09/2018 Off
Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

Familja e ekzekutuar në Dibër është vrarë nga vet vajza e madhe familjarëve, mëson Zhurnal.mk

Familja e ekzekutuar në qytetin e Dibrës ka pasur edhe një vajzë tjetër e cila është më e madhe dhe ka jetuar poashtu në Itali. Vajza me inicialet B.P fillimisht ka kryer vrasjen makabre dhe më pas ka udhëtuar drejt Italisë që më pas të kthehet përsëri pas lajmit se familja e saj është vrarë.

Agjencia e lajmeve Zhurnal jozyrtarisht mëson se ajo ka qenë e ndihmuar edhe nga dy persona të tjerë, njëri nga Gostivari dhe tjetri nga Dibra të cilët momentalisht janë në paraburgim bashkë me kryersen e vrasjes, njëkohësisht duke u bazuar në informacionet dhe hetimet e policisë.