Dy shqiptarë sherr të tillë live në studio s’keni parë (VIDEO)

Dy shqiptarë sherr të tillë live në studio s’keni parë (VIDEO)

07/05/2019 Off
Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

Dy sindikalistët, Kol Nikolla dhe Fiqiri Xibri, zihen me grushta në një studio televizive.

Sipas Top Story kjo video është hequr nga qarkullimi.