Category: Sport

26/05/2018 Off

Tetova me klimë të futbollit

Ardhmëria dhe perspektiva e një skuadre mvaret nga puna dhe investimi në gjeneratat e reja, keshtuqë,grup-moshat e reja të skuadrës…