Buka më e shëndetshme që ekziston: Pastron trupin nga yndyrat dhe mbetjet toksike!

Kjo bukë pa miell është njësoj nutritive si edhe produktet e tjera të furrës, mirëpo edhe e pasur me proteina, vitamina, amino-thartira, yndyra, hidrokarbure dhe minerale. Kjo bukë stimulon prodhimin e rruazave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinën, lehtëson eliminimin e substancave kancerogjene dhe toksike nga organizmi, por edhe eliminon kolesterinën dhe rekomandohet për preventivën […]

Lexo më shumë...

Tavë me makarona dhe proshutë

Nëse jeni në mesin e personave që i adhurojnë pastat, atëherë me siguri kjo recetë e kësaj tave me makarona dhe proshutë do t’ju pëlqejë. Përgatitja e kësaj tave është shumë e thjeshtë, ndërkaq shija është fenomenale. Familjarët tuaj do të jenë të kënaqur dhe jemi të sigurt që do të kërkojnë edhe ndonjë kafshatë […]

Lexo më shumë...