Freskia e ditëve të nxehta, çaji i ftohtë bimor

Çaji i ftohtë luan një rol të rëndësishëm përtej freskisë që ofron. Ai largon stresin dhe përcjell minerale nga më interesantet dhe mirëbërëse për organizmin, njofton Klan Kosova. Pas ujit, çaji është një ndër pijet më të konsumuara në botë. Në fakt, kjo ka shumë kuptim, çaji të sjell ndërmend Rusët, Anglezët, Indianët apo Aziatikët […]

Lexo më shumë...