Opinione

29/03/2019 Off

Kosova në rrezik!

Shkruan Medai Shaholli Pas demarkacionit të vitit të kaluar një gjëmë tjetër i përgatitet Kosovës nga klasa politike dhe qeveria…

27/03/2019 Off

PO FIKEN DRITAT…

Vendlindja ime bëhet më e heshtur. Kopshteve dhe arave shfaqen ferrat. Çdo vit pakësohen klasat nëpër shkolla. Rrugët bëhen më…

25/03/2019 Off

Mbi Hermesin dhe fluturat e attarit

GJUHA E ËNDRRËS. Gjuha e artit është simbolike, e shumëkuptimshme dhe mundëson interpretime të pafundme. Lexuesi përherë ka vështirësi gjatë…

15/03/2019 Off

Revolucioni i tradhtuar!

Shkruan Medai Shaholli (retrospektivë nga pranvera shqiptare e 2001) Si sot 18 vjet më parë, djalëria shqiptare e mbarë Iliridës…