Letër miqve të mij të Vetëvendosjes: Revoltohuni!

Që kur koalicioni i maska(renj)ve vendosi të rrëzojë me anë një mocioni absurd, qeverinë e dalë nga zgjedhjet e 6 tetorit, të gjithë juve që nuk nuk u pajtuat më këtë akt të neveritshëm, jeni vënë në bankën e të akuzuarit, nga një luzmë intelektualësh kanfenesh. Ata po ju kritikojnë për gjithçka. Disa ju krahasojnë […]

Lexo më shumë...

KOMPLOT PARLAMENTAR

Rexhep Qosja E rrëzuan Qeverinë e ndryshimit! E rrëzuan Qeverinë e shpresës! E rrëzuan Qeverinë e ndryshimit dhe të shpresës pa i lejuar t’i kalojë as 90 ditët e para që çdo qeverie i lejohen në të gjitha demokracitë liberale e joliberale, përpos në “demokracitë” neofashiste. Nuk e rrëzuan votuesit. Jo. Nuk e rrëzuan ata […]

Lexo më shumë...

Çun Lajçi: Eh more Isa Mustafa, U sherove me paret e Kosovës n’Gjermani, dhe u ktheve me shtagë, e me shtagë i rrehe sonte mija votues!

Postimi i tij ne Facebook: Të Albini si të Rrahmani Isë As n’qeverinë e Rrahman Morinës nuk mendove për Kosovën, sepse s’u dinstancove, mbete lojal i Rrahmanit deri sa vdiq!Ke harrua? Jo, s’harrojmë ne, t’cilve na thoshe se suprimimi i Autonomisë, s’asht e keqe?Ke harrua? Edhe sot veprove njejt, i mbete lojal Agimit që ia […]

Lexo më shumë...

Ra Koronavirusi dhe u pamë

Shkruan Urim Salihu U shfaq së largu atje diku në Kinë.Ne vazhduam të mos e marrim dhe aq seriozisht .I dhamë emërtime si një sëmundje e prodhuar në laboratore.Një e tillë komerciale a kushedi .Ne i shihnim vdekjet së largu por sërish kjo nuk na dukej se është e vërtetë .Dhe ja tani erdhi edhe […]

Lexo më shumë...