Ekspertët: Kujdes kur përdorni buzëkuqin, ja përse

Buzë të helmuara! Kështu është titulluar një studim i publikuar së fundmi në revistën “Environmental Health Perspectives” i kryer nga Universiteti i Kalifornisë dhe “Berkley School of Public Health”. Ata shprehin nëpërmjet këtij publikimi alarmin në lidhje me buzëkuqët dhe shkëlqyesit e buzëve, të cilët shpesh përmbjajnë metale toksikë që përthithen nga mukozat të cilat […]

Lexo më shumë...

Ja si sillen femrat kur duan patjetër seks

Femrat çlirojnë aromën, së cilës meshkujt nuk mund t’i rezistojnë dot. Por kanë edhe ditë të caktuara gjatë të cilave joshen nga meshkujt e pashëm dhe dominues. Gjatë ovulacionit femrat bëhen nga pak më të egra, të gatshme për joshje, ndërkaq më shumë kujdesen për pamjen e vet dhe janë shumë xheloze ndaj konkurrencës. Sapo […]

Lexo më shumë...

Nuk është lehtë të jesh mami dhe të punosh

Dhe kur pjesa më e madhe flejnë ti zgjohesh, vishesh bukur, grimohesh (fsheh fytyrën tënde të lodhur) dhe nisesh për në punë. Deri sa bëhesh gati e shef duke fjetur engjullin, bebin tënd, dhe zemra thehet, bëhet copa, kur e mendon që do jesh largë nga engjulli për 8 orë; nuk do e ndjesh aromën […]

Lexo më shumë...

Si ta dalloni shefin e mirë

Është privilegj të kesh shef të mirë Shefi i mirë do të marrë përgjegjësinë për gjithë atë që ndodhë në sektorin e tij dhe nuk do të fajësojë punëtorët nëse diçka shkon keq, transmeton Telegrafi. Nuk do të kërkojë nga punëtorët që të spiunojnë kolegët, sepse ajo nuk është profesionale, as etike. Liderin e vërtetë […]

Lexo më shumë...