Category: Lajme nga Maqedonia

21/05/2018 Off

Republika BDI-tase e Maqedonisë

Shkruan: Zeqirija Ibrahimi Edhe kur njeriu dëshiron të heshtë se është Ramazan dhe duhet të vetëpërmbahemi, Edhe kur dëshiron të…