Category: Lajme nga Kosova dhe Shqipëria

03/09/2018 Off

Do bëhem ministre e Rendit!

Nga Rudina Xhunga Para disa ditësh, në fund të pushimeve në Vlorë, që më mbushën me besim, se vendlindja ime…