Category: Lajme nga Kosova dhe Shqipëria

14/12/2018 Off

Zyrtare: Kosova u bë me Ushtri!

Deputetët në Kuvendin e Kosovës kanë votuar të gjithë unanimisht për tri Projektligjin që e transformuan FSK-së në Ushtri. Tashmë…