Bicikleta e së ardhmes me një mbushje përshkon 400 kilometra

Bicikleta e së ardhmes me një mbushje përshkon 400 kilometra

01/07/2018 Off
Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

Studentët në ETH Cyrih kanë zhvilluar një motor elektrik që arrin largësi prej 400 kilometrash.

Duket si një film i James Bond dhe mund të kthehet në një sy tërheqës të vërtetë – motor elektrik Ethec , i cili u krijua në ETH Cyrih . Me baterinë 15 kWh ajo duhet të arrijë rreth 400 kilometra distancë.