Behgjet Pacolli i jep 20 mijë euro për shërimin e Aurora Krasniqit

Kosova dhe Shqipëria

Aurora Krasniqi vuan nga një sëmundja e leukemisë akute, shërimi i secilës kushton deri në 150 mijë euro.
Për rastin e saj, Deputeti nga radhët e AKR-së, Labinot Tahiri ka mbledhur para për të mundësuar shërimin e Aurorës jashtë vendit për shkak se në Kosovë nuk bëhet pastrimi i gjakut ose plasmafereza që i duhet asaj.

Tahiri sonte ka bërë të ditur se Ministri i Punëve të Jashtëm, Behgjet Pacolli ka dhuruar 20 mijë euro për shërimin e saj.

Lexoni më poshtë shkrimin e Tahirit:

Aurora Krasniqi!

Jam shumë krenarë me popullin tonë.

I jam shumë mirnjohës Z. President Behgjet Pacollit, dhe të gjithëve për ndihmën dhuruar Aurora Krasniqit.

Sonte, Z. Behgjet Pacolli, i’u bashkangjit aksionit për rastin e Aurora Krasniqit Sonte, Z . Pacolli, për atë vajzë, i dhuroi; shumën 20.000 EURO.

Tani janë të grbulluara 100.000 euro! Edhe 50.000 te tjera uroj qe gjate javes do ti tubojmë, edhe pse e kemi parasyshe se jeni nëpër pushime.

Respekt për ju, nga ana e të gjithë qytetarëve.

Labi