Arben Taravari në Lutjet e Mëngjesit në Uashington, ndoqi nga afër fjalimin e presidentit Trump!

Arben Taravari në Lutjet e Mëngjesit në Uashington, ndoqi nga afër fjalimin e presidentit Trump!

07/02/2019 Off
Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

Sekretari i përgjithshëm i ASH-së dhe kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari ka qenë ndër personalitetet botërore që ka ndjekur nga afër fjalimin e presidentit Donald Trump, në kuadër të Lutjeve të Mëngjesit të organizuara nga presidenti amerikan.

Përgjatë këtij takimi tradicional ku ishin të ftuar shumë personalitete nga vende të ndryshme të botës fjalim mbajti edhe presidenti amerikan, Donald Trump.