Anketë e re: Aleanca në rritje të vazhdueshme

Maqedonia e Veriut

Ndonëse anketat rreth rejtingut të partive politike jo gjithëmon rezultojnë të jenë të sakta me rezultatin e zgjedhjeve, por prap se prap ka të tilla që në vazhdimësi janë shumë afër rezultatit real.

E tillë është edhe anketa e fundit e zhvilluar nga një kompani shumë serioze e cila do të del në publik ditëve në vijim.

Sipas burime tona nga kjo anketë LSDM në kampin maqedonas vazhdon të qëndrojë mbi VMRO-në opozitare kurse në kampin shqiptar Aleanca për Shqiptarët vazhdon të konfirmohet si subjekti politik me rritje të vazhdueshme dhe kanditat potencial për të fituar në zgjedhjet e parakohshme parlamentare që duket se do të jenë në pranverën e vitit 2019