Ali Ahmeti uron Shkëndijen për titullin Kampion

Ali Ahmeti uron Shkëndijen për titullin Kampion

20/05/2018 Off
Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka uruar KF. Shkëndijen për titullin kampion.

“Urime të përzemërta për KF Shkëndija si dhe të gjithë tifozët për titullin kampion” ka shkruar Ali Ahmeti në proflilin e tij në Facebook.