A është kjo shqiptarja më seksi tash për tash? (Foto)

A është kjo shqiptarja më seksi tash për tash? (Foto)

05/01/2019 Off
Puna jonë është vullnetare andaj nëse keni mundësi ndihmoni shqip.dk

Me një gjoks gjigant, të pasme bombastike, e fytyrë joshëse, ajo është një prej femrave më seksi shqiptare aktualisht.

Alesia Bami, modele e balerinë, qeras rregullisht ndjekësit e saj në rrjetet sociale me fotografi fort joshëse.

Mjafton t’i shikoni vetëm disa prej fotove të 19-vjeçares, më poshtë, dhe do të bindeni që është definitivisht një ndër shqiptaret më seksi tash për tash.