Sunday, March 29, 2020

Maqedonia e Veriut

Arrijnë pasaportat në vend, konfirmon ministri Çulev

Ministri për Punë të Brendshme, Naqe Çulev tha se tashmë kanë ardhur pasaportat e Maqedonisë tashmë kanë arritur, “Pasaportat e reja arritën. Tani në këtë gjendje kuptohet se nuk ka interes të madh, për shkak se edhe kufijtë janë të mbyllura. Megjithatë, ka disa qytetarë të cilët edhe tani aplikojnë”, tha ministri Çulev. Para një […]

Kosova dhe Shqipëria

Drekat e pushtetarëve i kushtuan Kosovës 3.7 milionë euro

Të gjitha institucionet e Kosovës, duke përfshirë ato qendrore dhe lokale kanë shpenzuar 3.7 milionë euro në vitin 2019 për dreka zyrtare.Këto të dhëna janë publikuar nga Ministria e Financave në Raportin vjetor financiar të vitit 2019, të dhëna që nuk janë ende të audituara. Në vitin 2018, organizatat buxhetore kishin shpenzuar 3,409,000 milionë euro […]

Bota

Koronavirusi, SHBA-Kinë vazhdojnë të fajësojnë njëra-tjetrën

Shtetet e Bashkuara dhe Kina kanë fajësuar njëra-tjetrën për përhapjen e koronavirusit, duke rënduar kështu më tej marrëdhënien e vështirësuar nga lufta tregtare. Presidenti Donald Trump vazhdon ta quajë virusi kinez, duke sugjeruar se po vepron kështu për t’iu kundërvënë propagandës së Pekinit. Kjo mund të sinjalizojë për tensione të mëtejshme, ndërsa dy vendet po […]